Njuter du av resan?

Jag befinner mig i Brasilien på min födelsedag. Jag fick många fantastiska meddelande med mycket kärlek, energi och positivitet. Det fick mig att tänka; “Hur mycket pengar är det värt?” Det är spirituella pengar.

Vad är överflöd? Många relaterar endast pengar som överflöd. Men stanna upp och fundera på hur mycket överflöd du har i ditt liv just nu? Överflöd i de små sakerna. Det är det som innebär att vara rik. Hur många personer har endast pengar men är verkligen fattiga? Jag menar inte att pengar inte är bra. Pengar är verkligen bra och jag älskar pengar. Men om du inte kan känna igen hur mycket överflöd du har just nu så kommer du inte njuta av resan. Var tacksam för vad du har just nu. Gå ut och skaffa mer. Men var tacksam för det du redan har. Var tacksam!

Leave a Reply