Personlig berättelse med övningar

Ricardo Koanuka tar publiken på en varm, vibrerande, färgstark och omväxlande resa. Med mycket humor delar han sin berättelse om att hitta sina inre resurser och bemästra sitt tankesätt. Ricardos egen berättelse inspirerar medan publiken blir tränad genom interaktiva övningar.

Mental träning med interaktiva övningar

– Mål vs syfte och vart var och en av dessa vägar tar dig!

Vad du kommer att lära dig från träningen:

  • Hur man förvandlar passion till pengar
  • 5 sätt att identifiera dina sanna passioner
  • Skillnad mellan mål och syfte
  • Hur din inre kommunikation påverkar dina resultat
  • Maximera dina interna resurser
  • Lär dig hur du känner igen synkronisitet i ditt liv
Boka träningen
Sagt om träningen:

Ricardo är fantastisk som fokuserar på att bygga människor. Jag trivdes verkligen under hans föreläsning/träning i Malmö. Om du har möjlighet att delta i hans samtal snälla gör det och du kommer aldrig att bli densamma igen.

rekommenderad coach
Doktor Job Kasweshi på Zambias hälsovårdsministerium

“Ricardo är en stor talare med mycket positivism och energi. Jag deltog i hans träning och jag uppmanar alla starkt att ta del av denna extraordinära erfarenhet. Han inspirerar verkligen människor att gå vidare och göra en förändring. Tack så mycket för denna energi som gnistrar och motiverar i varje steg!”

referens coach
neuromarketing forskare på LCC

“Hans förmåga att arbeta med en grupp är otrolig, hans energi laddar och varje person känner sig delaktig av diskussionerna och aktiviteterna under föreläsningen. Ricardos motivation och förmåga att leverera de rätta tankarna direkt till lyssnarens hjärta är otroligt, det finns inga människor som går oberörd inom personlig utveckling eller ledarskap. Hans värdefulla lektioner och visdom kommer att vara en del av den mentala utvecklingen som delegater från 50 länder kommer att ta med sig hem.”

co-founder Youth to youth
co-founder Youth to Youth Initiative